HTML

# 1

kjs 2013.12.09. 22:45

   Ismerős és ismeretlen érzések gerjesztik ezt a hatalmas örvényt, miközben a szemébe nézek és megfogom a kezét. Átéltem már hasonlót, de ez mégis valami más.

   Olyan érzés ez kerít hatalmába, mikor egy öreg testes bort készülök kinyitni és megízlelni. Az a bizsergető érzés fut végig a gerincemen, ahogy a kezedbe fogod a palackot, végigsimítod az enyhén poros üveget, megakad az ujjad a viasszal lezárt nyakon, beleszúrod a spirált és a dugó halk pukkanással enged az erő törvényének. Minél több időt adsz a bornak, hogy az oxigén kihozza az ízekben elrejtett zamatot, annál nagyobb élményt ad, mikor a nyelveddel megízleled az istenek italát.

   A tétova cselekedet itt már nem játszik, csakis az ösztönök motiválják az emberi elmét, no meg persze a testünket. Mindketten tudjuk, hogy a józan gondolkodást abban a pillanatban hajítottuk el jó messzire, amikor megláttuk egymást a kávézó teraszán, ahol elkezdődött a kaland. Kicsit félszegen kezdődött el a társalgás, de az első pohár bor után már nem volt kérdés, hogy ez az este hogyan fog végződni. Mindketten ugyanazt akartuk. A férfi férfinak érezni magát, a nő pedig nőnek, mégpedig feltételek nélkül. A szó legszorosabb értelmében. 

   A csók forrósága szinte felemészt minden bennem rejlő erőt, ugyanakkor felébreszti az oroszlánt, aki épp elejteni készül a kiszemelt prédát. A pillanat szépsége egy érzelmi lavinát indít el, amiben az ösztönök vad szelleme, a fékezhetetlen vágy kiírtja a gátlást, ami ugyan az első percben eltűnt, de az utolsó pillanatig próbáltunk fenntartani. Ahogy a két test egymáshoz simul, a bőrödön érzed a másik vágyát, a szivárvány minden színét látod magad előtt és képtelen vagy arra, hogy egyet is elkapj és magadhoz szoríts, mert tudod, hogy a következő pillanatban egy új érzés hullámzik végig minden porcikádon. Egy lényként lélegeztek, éreztek, adtok és kaptok és ez egy megfoghatatlan érzés... 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://milfhunter.blog.hu/api/trackback/id/tr335683847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása